Digitale samlinger

Titel
Good, old Lunde
Situation
Knud Lundberg og sportsjournalist på stadion. Sportsjournalist laver et interview med Lundberg på stadion, men samtalen ender med at være noget intetsigende, dels fordi Lundberg har svært ved at høre og forstå hvad han bliver spurgt om.
Undertekst
Medlem af Frederiksberg kommunalbestyrelse, cand. med. Knud Lundberg, trækker sig nu tilbage fra ABs førstehold paa grund af alder.
Dialog
- Naa Lunde, saa er det sket? - Ja, sket er sket. - Du har altsaa efterhaanden givet alt, hvad du har i dig? - Ja, der er ikke noget at give væk af mere. - Er det benene, det kniber med? - Ja, nu har jeg kun mine forskellige ben tilbage. - Du har været med til at tabe med ære mange gange? - Naa, det ved jeg saamænd ikke. - Du kan maaske ikke lide at tale om dig selv? - Nej, det er jo noget, man helst ikke taler om. - Er du vemodig, fordi det er forbi? - Naa, det vil jeg ikke sige, men lidt vemodig er man jo altid. - Ja tak, Lunde. Alt godt, Lunde. Held og lykke, Lunde. Du skal nok klare den, Lunde. I hvert fald nogenlunde, Lunde.
Ophav
Bojesen, Bo (22.3.1923-14.11.2006) bladtegner
Ressourcetype
Tegning
Genre
Satire
Dimensioner
2-spalter
Oprindelsesdato
1958.4.11
Publikation
Politiken
Motiv
Knud Lundberg og sportsjournalist på stadion.
Lokalitet
Museet for Dansk Bladtegning
Person
Lundberg, Knud (1920-2002) fodboldspiller, Danmark
Id
db_bo_bojesen_01927.tif
Accessionsnummer
2003-68
Opstilling
Museet for Dansk Bladtegning. Bojesen, Bo. Mellem Æske, 11
Kommentar
Tusch
Dagens Tegning
1958
Relateret
Museet for Dansk Bladtegnings samling
Dimension
4276 x 5492 (pixels)
Ophavsret
Materialet er beskyttet af ophavsret
This work is protected by copyright and may not be reproduced or copied without prior agreement with the copyright owners.
Indgår i
Hjem/Billeder/Særudgivelser/Bladtegninger/Bojesen, Bo