Speciallæsesal (Vest) på niveau 4

man-tors 9-19, fre 9-18

Nye åbningstider på Forskningslæsesalen fra 27. januar 2020: Mandag – torsdag kl. 9:00 – 18:00, fredag kl. 9:00 – 17:00

Begrænset pladsforhold og kun adgang for brugere med bestilt læsesalsmateriale:
Vi opfordrer læsesalens brugere til at begrænse mængden af bestillinger til det mest nødvendige, da antallet af læsepladser og pladsforhold er stærkt reduceret. Tjek eventuelt www.bibliotek.dk om materialet ad anden vej kan skaffes til hjemlån.

Særligt for brugere med sjældne og kostbare værker:
For brugere med særligt overvåget materiale (håndskrifter, kort, billeder, sjældne bøger m.m.) kan ventetider forekomme. Skriv gerne til kontakt@kb.dk for reservation af plads med oplysning om, hvornår materialet skal benyttes.

Referencesamlingen
De fleste håndbøger, som tidligere befandt sig på Speciallæsesalen, er flyttet til Studielæsesalen og Gammel læsesal. En mindre delmængde er flyttet til magasin, og vil først blive tilgængelig når den nye læsesal åbner. Kontakt personalet for mere information.

Vi ser frem til at genåbne i nye rammer sammen med Rigsarkivets brugere den 27. januar 2020. Flytningen af læsesalsfunktionen vil foregå den 23. og 24. januar, hvor læsesalsfunktionen holder lukket.

Om Speciallæsesalen:
Et ideelt sted at forske og studere med baggrund i Det Kgl. Biblioteks righoldige samlinger. Du har som forsker og studerende de bedste vilkår for adgang til viden: