Skabe og studiepladser

Studiepladser

Du kan frit benytte det store antal studiepladser, som biblioteket stiller til rådighed for forskere og studerende på følgende betjeningssteder.

Den Sorte Diamant: Læsesal Øst har 142 studiepladser. Læsesal Nord har 99 studiepladser. Derudover er der pladser på Læsesal E og F Vest, på Forskerlæsesalen - Læsesal Vest og i Informationssalen.

Københavns Universitetsbibliotek, Søndre Campus  har i alt 462 studiepladser fordelt på 103 stillepladser, 22 særlige specialepladser, 224 gruppepladser inkl. 2 grupperum, 25 pc-pladser og 88 pladser i lounge-områder. Stillepladserne og specialepladserne findes på 2. sal. Det er muligt at reservere en specialeplads med tilhørende skab, læs mere om reglerne her.

Det Natur- og Sundhedsvidenskabelige Fakultetsbibliotek har i alt 489 studiepladser fordelt på 220 stillepladser, 141 gruppepladser, 27 pc-pladser og 68 pladser i lounge-områder. Hertil kommer caféen, der dog er forbeholdt spisende gæster i frokosttiden.
Stillepladserne findes i Den gamle læsesal og i to stillelæsesale i tilknytning til Bogsalens stueetage. Gruppepladserne i Infosalen (salen med vægmalerierne) og i på begge etager i Bogsalen.

Det Samfundsvidenskabelige Fakultetsbibliotek har et studiemiljø med 272 studiepladser af forskellig slags, fx stillelæsepladser, IT-fri zoner, grupperum og loungeområder.

Natur og Sundhedsvidenskab - Frederiksberg Campus har 300 sidde pladser, hvoraf halvdelen kan indrettes som gruppearbejdspladser efter behov. 15 pladser indgår i stillehjørnet og 24 pladser kan inddrages som stillelæsesal, når der ikke er undervisning. 33 pladser er indrettet som faste IT-arbejdspladser.

Specialeskabe eller studieskabe til studerende ved Københavns Universitet
Studerende ved Københavns Universitet har nu mulighed for at reservere og låne et fast skab. Skriver du speciale kan du låne et specialeskab i 6 måneder, er du studerende på et andet niveau kan du låne et skab i 2 måneder.

Henvend dig venligst i udlånsskranken på det relevante betjeningssted og hør nærmere.

Biblioteket påtager sig ikke noget ansvar for materialerne i skabene.

Biblioteket forbeholder sig ret til løbende at foretage kontrol af skabe, som er udlånt.

Hvis nøglen ikke afleveres efter lånetidens udløb eller bortkommer opkræver biblioteket kr. 350 incl. administrationsgebyr. Der er "morgen-til-aften"-garderobeskabe på alle betjeningssteder.

Hvis vedhæng med påført stregkode til nøglen er fjernet, opkræver biblioteket kr. 150 incl. administrationsgebyr.