Dokumentlevering og lån fra andre biblioteker

Blanket til bestilling  (Log på med dit Rex login)
 
Det Kongelige Biblioteks Dokumentlevering skaffer materiale, som vi ikke selv har, eller som ikke er tilgængeligt, såfremt dette overhovedet er muligt.
Vi skaffer fra biblioteker og informationsleverandører over hele verden.

Følgende vilkår er gældende:
  • Servicen er gratis for ansatte og studerende ved Københavns Universitet.
  • Private lånere skal betale 50 kr. for materiale skaffet fra biblioteker i udlandet. Se komplet prisliste.
  • Forskningsinstitutioner, Hospitaler, Firmaer. Se komplet liste over Vederlag for serviceydelser.


Endvidere skaffes udlånseksemplarer af Nationalbibliotekets materialer som kun haves til brug på læsesal (i det omfang dette er muligt).

  • Brug gerne bibliotek.dk, som sikrer den hurtigste ekspedition. Er materialet udlånt hos os, undersøger vi, om det findes på hylden på et bibliotek i Danmark, Norge eller Sverige. Du kan også benytte bibliotekets egen bestillingsformular som der linkes til ovenstående.
     
  • Leveringstiden er normalt 4-6 dage, hvis det er uproblematisk at fremskaffe materialet, men det kan også tage et par uger eller måneder, hvis materialet er udlånt på det pågældende bibliotek eller hvis det skal skaffes fra oversøiske biblioteker. Det er derfor vigtigt at du oplyser din sidste interessedato ved bestilling.
     
  • Lånetiden for indlånsmaterialer er 60 dage fra den dato, vi modtager materialet. Eller den dato som det långivende bibliotek dikterer.

Det Kongelige Biblioteks Dokumentlevering  oplyser ekspeditionstider, priser mm. på 33 47 47 34 eller via mail: kontakt@kb 
 

Via Bøger til Døren ordningen har du desuden mulighed for at få bøger tilsendt direkte til din postadresse.