Haruki Murakami på International Forfatterscene

Drømme, magi og mesterlige fortællinger

Der er lagt op til et indblik i et af den moderne litteraturs mest billedskabende og eventyrlige forfatterskaber, når det japanske verdensnavn Haruki Murakami den 2. november besøger International Forfatterscene i Den Sorte Diamant.

Hakuri Murakami er i Danmark i forbindelse med tildeling af The Hans Christian Andersen Literature Award 2016. Også de to foregående modtagere af den store litteraturpris, Isabel Allende (2012) og Sir Salman Rushdie (2014), besøgte i sin tid International Forfatterscene.

Murakami debuterede allerede i 1979, mens han drev en jazzcafé i Tokyo. Han opnåede dog først bred anerkendelse i 1987 med udgivelsen af Norwegian Wood, som adskiller sig fra hans senere bøger med sin mere rendyrkede realisme. I 1995 blev Trækopfuglens krønike (1995) hans internationale gennembrud og siden er fulgt anerkendte og underfundige værker som Kafka på stranden (2002) og trilogien 1Q84 (2009). Hans værker er oversat til ca. 40 sprog.

Haruki Murakami er på International Forfatterscene i samtale med Japan-kender Mette Holm, der samtidig er Murakamis danske oversætter.

ARRANGEMENTET ER ALLEREDE UDSOLGT!!

 

Fotos kan downloades fra www.kb.dk/pressphoto

For yderligere information kontakt leder af International Forfatterscene Lise Bach Hansen, 91 32 43 64, lbha@kb.dk.

Onsdag 2. november kl. 20

Dronningesalen

International Forfatterscene:

Haruki Murakami (JP) i samtale med Mette Holm, cand.mag. i japansk og antropologi og Murakamis oversætter siden 1999.

 

Billetsalg fra i dag via Billetlugen: http://www.billetlugen.dk/forside/