Hillary Clinton på Det Kongelige Bibliotek


Students Only! Det Kongelige Biblioteks kulturnetværk for studerende er blevet udvalgt – som netop den gruppe af unge danskere, som den amerikanske udenrigsminister Hillary Clinton har valgt at møde – når hun i morgen kl. 11 optræder ved sit første offentlige debatarrangement nogensinde i Norden.
Arrangementet foregår i Dronningesalen i Den Sorte Diamant – hvor medlemmerne af Students Only! normalt har deres gang til klassiske koncerter, International Forfatterscene, foredragsrækker, udstillingsomvisninger mm. Ud af klubbens 7.500 medlemmer har de, der kom først til mølle, været så heldige at få billet til Town Hall-interviewet med Hillary Clinton. Billetterne blev revet væk på 40 minutter. Siemens er sponsor for Students Only! og har været det siden starten for fire år siden.
Den store interesse bekræfter endnu engang Det Kongelige Biblioteks oplevelse af, at unge er sultne efter viden, kvalitet og samfundsdebat. Students Only! har lige fra starten oplevet en kolossal tilslutning fra studerende på alle længerevarende uddannelser. Læs mere om Students Only! på http://www.kb.dk/da/dia/studentsonly .
Arrangementet med udenrigsminister Hillary Clinton er skabt i samarbejde med Den Amerikanske Ambassade i København og TV2 NEWS. Udenrigsministeren interviewes af journalist Johannes Langkilde. Samtalen vil blive sendt direkte på TV2 News og live streamet på studentsonly.dk. Twitter : #Hillarydk