Revykoncert med gyldne hits og samfundssatire

Historisk tur med de mest populære sange udødeliggjort af Osvald Helmuth, Dirch Passer m.fl. og fortolket af James Price, Henrik Lykkegaard og Pernille Schrøder

Monty Alexander StudioPernille Schrøder, James Price og Henrik Lykkegaard. Foto: Lars Krabbe

I Det Kgl. Biblioteks samlinger ligger der materiale helt tilbagefra de tidligste revyer; noder, lyd, avisudklip, reklamer m.m. Revyerne var Danmarkshistoriens spejl, og de var, indtil radioens indtog, den væsentligste hitfabrik i Danmark.

Kulturarv og folkesjæl
Revyerne er kulturarv og folkesjæl. Store dele af materialet er ikke digitaliseret, hvilket i 2020 nærmest er lig med, at det ikke er offentligt tilgængeligt. Denne koncert hiver det frem fra gemmerne og gør det lyslevende: Der er lagt op til en munter og rørende rejse igennem dansk revyhistorie.

James Price vil som kapelmester og konferencier lede Cirkusrevyens orkester og solisterne Henrik Lykkegaard og Pernille Schrøder igennem denne historiske tur med nogle af de største, mest uforglemmelige revyhits. Få et genhør (og -syn) med klassiske revysange, såvel kendte som mindre kendte.
Oplev bl.a. flere af Poul Henningsens legendariske viser, såsom Ølhunden Glammer, , Jeg ku’ Bli’ No’et Så 1-2-3, og andre sange, som blev gjort udødelige af Liva Weel, Dirch Passer, Osvald Helmuth m.fl.


Lørdag d. 7. marts
Dronningesalen kl. 20
Medvirkende: James Price, Pernille Schrøder, Henrik Lykkegaard og Cirkusrevyens orkester.

KØB BILLET.