Ny udgave af kb.dk fra 19. november

Vi arbejder på at samle Det Kgl. Biblioteks mange hjemmesider på en meningsfuld måde

boern_i_biblioteket_foto_niels_hougaard_jpeg

I den kommende tid vil der ske mange forandringer i den måde, man oplever og bruger Det Kgl. Biblioteks hjemmeside på. Fra tirsdag 19. november 2019, hvor vi lancerer et nyt bibliotekssystem, vil brugerne også blive mødt af et nyt design, der giver nye veje ind til bibliotekets mange materialer og services. 

Vi er p.t. i gang med en større ombygningsproces, hvor det nye kb.dk løbende vil overtage indhold og funktioner fra de forskellige hjemmesider, der lige nu repræsenterer Det Kgl. Bibliotek. Ingen af Det Kgl. Biblioteks eksisterende sider lukkes her og nu, og som bruger vil man måske synes, at det er lidt rodet. Men for at forstyrre mindst muligt giver vi fortsat direkte adgang til det indhold, der ikke er flyttet endnu.
I begyndelsen er det primært indhold og funktioner fra det nuværende kb.dk og fra det tidligere Statsbiblioteks hjemmeside, statsbiblioteket.dk, der bliver samlet og vist på den nye hjemmeside. 

Vi håber, at brugerne vil tage godt imod det nye kb.dk – både den 19. november og ved de kommende opdateringer af indhold fremover. Vi gør os umage med at samle Det Kgl. Biblioteks hjemmesider på en måde, der på sigt gør det nemmere og mere inspirerende at bruge og besøge Danmarks nationale bibliotek. 

Din mening er vigtig, og vi vil meget gerne høre fra dig undervejs. Har du spørgsmål og kommentarer er du velkommen til at kontakte os – så vil vi inddrage det i vores videre arbejde.