Koncert: Revyens forunderlige verden

Den danske revyhistorie gjort levende på scenen af James Price, Pernille Schrøder og Henrik Lykkegaard, akkompagneret af Cirkusrevyens orkester

Mario Vargas Llosa2_foto_Ximena Garrigues og Sergio Moya

I Det Kgl. Biblioteks samlinger ligger der materiale helt tilbage fra de tidligste revyer; noder, lyd, avisudklip, reklamer m.m. Revyerne var Danmarkshistoriens spejl og de var, indtil radioens indtog, den væsentligste hitfabrik i Danmark. Revyerne er kulturarv og folkesjæl. Store dele af materialet er ikke digitaliseret, hvilket i 2018 nærmest er lig med, at det ikke er offentligt tilgængeligt. Denne koncert hiver det frem fra gemmerne og gør det lyslevende: Der er lagt op til en munter og rørende rejse igennem dansk revyhistorie.

James Price vil som kapelmester og konferencier lede Cirkusrevyens orkester og solisterne Henrik Lykkegaard og Pernille Schrøder igennem denne historiske tur med nogle af de største, mest uforglemmelige revyhits. Få et genhør (og syn) med klassiske revysange, både kendte som mindre kendte.

Oplev bl.a. flere af Poul Henningsens legendariske viser såsom Ølhunden Glammer, Nå, Jeg ku’ Bli’ No’et Så 1-2-3 og andre sange, som blev gjort udødelige af Liva Weel, Dirch Passer, Osvald Helmuth m.fl. 

Lørdag d. 23. marts 2019 – Dronningesalen kl. 16
Medvirkende: James Price, Pernille Schrøder, Henrik Lykkegaard og Cirkusrevyens orkester - KØB BILLET