Alberte Winding Band

Alberte-Winding-Gunnertoft-Booking-og-Management

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto: Les Kaner

En koncert med sange om barndom, ungdom og det voksne hjertets vildveje, der bindes sammen med en række sjove og rørende fortællinger

I anledning af Den store Thomas Winding udstilling, som er aktuel i Den Sorte Diamant indtil 2. februar, præsenteres den folkekære datter, Alberte Winding, med eget band i Dronningesalen den 13. november kl. 20.  Sangene er overvejende fra Albertes seneste album Hva drømmer du?

En alsidig karriere og kunstner
Som musiker og sangskriver med en imponerende sæt- og hitliste, som skuespiller i utallige børneprogrammer og som forfatter med tre bogudgivelser markerer Alberte sig som en alsidig kunstner igennem en mere end 30 år lang karriere. I en alder af blot 19 år begyndte Alberte at skrive sange, og tre år senere blev hun aktuel som Luna i børneserien Bamses billedbog, der for alvor gav hende berømmelse.   

Bratte slutninger og overraskende begyndelser

Oplevelsen af den første sang og den sidste sommerdag, børnene, der flyver langt væk som vildfarne balloner, og mødre, der modvilligt slipper snoren. Forældre, der bliver gamle og dør, børn, der søger Københavns anonymitet og ensomhed, voksne, der savner byens fest, men samtidig oplever det store mirakel at få et barnebarn – alt sammen er det lokale fortællinger, der har givet Alberte nye erfaringer om, hvem vi er som mennesker, og samtidig inspiration til albummet Hva Drømmer du fra september 2017.

Tirsdag d. 13. november 2018 – Dronningesalen kl. 20.00

Medvirkende: Alberte Winding, sang · Andreas Fuglebæk, guitar og kor  Martine Madsen, guitar og kor · Marie Louise von Bülow, el-bas og kor · Mads Andersen, trommer.