Efterårstilbud: Winding og Abramović

Winding-MarinaFoto: Morten Bjarnhof og Nils Müller and Wertical


Levende billeder og lege-glade værter i Den store Thomas Winding udstilling i uge 42

Er der noget bedre end at synke ned i en blød stol og se en god film, når vinden rusker, og regnen slår mod ruden? Det skulle da lige være at synke ned i en blød stol og se tre film. Eller fem film. Eller to sæsoner af din yndlingsserie.

Den store Thomas Winding udstilling kan du slappe af med Super-Carla, Farvel jeg hedder Kurt, Den lille Bamse, Døren går op – hvem kommer ind, Goda Goda, Se Hundested og gø, Op på ørene – vi er kørende og mange flere af Thomas Windings fantastiske film- og tv-programmer fra den gang, da mor og far var børn.

Film- og tv-programmet kører hver dag kl. 10-19.

Mandag til fredag vil der desuden være udstillingsværter i udstillingen kl. 10-15 og lørdag kl. 10-17, som vil guide børn såvel som voksne rundt i sjove oplevelser og lege. Gå på opdagelse i Den store Thomas Winding udstillings finurlige og skæve børneunivers. Kravl på fjernsyn, tegn en lyd, besøg nissetræet, gå på frikadellejagt, sejl en tur med pigen Kurt, find tegninger i skabe og skuffer eller klæd dig ud og dans.


Abramović Method for Treasures til halv pris i uge 42

I hele efterårsferien er der rabat på udstillingen Abramović Method for Treasures af den verdensberømte performancekunstner Marina Abramović.

Aflever telefonen, tag skoene af og kom ned i tempo mens du giv dig hen til gode historier fra bl.a. Karen Blixen, Søren Kierkegaard, Saxo og Tycho Brahe i  Abramovićs total-installation af nogle af Det Kgl. Biblioteks allerstørste skatte.

Abramović har i mere end 50 år arbejdet med sin såkaldte Abramović Method, der via performative greb og ritualer fokuserer på sanselig, personlig og meditativ delagtighed i kunsten og livet. I Abramović Method for Treasures  inviteres publikum til at gå ned i tempo, lade sig opsluge af bøgernes forunderlige og gribende fortællinger.

Få halv pris på standardbilletter og kom gratis ind, hvis du er studerende. 

Trine Ross, Politiken"Jeg ved ikke, om jeg mærkede langsomheden. Jeg ved ikke, om jeg kom i en meditativ tilstand. Men jeg ved, at det virkede. Det var vidunderligt." 

Book din billet her.


Rundvisning i efterårsferien

Ekstraordinær rundvisning i efterårsferien 2018: Lørdag d. 13. og 20. oktober, kl. 15.

Biblioteksturen: Rundvisningen foregår både i Det Kgl. Biblioteks nyere bygning, Den Sorte Diamant, og i den ældre del af biblioteket, bygningerne Holm og Hansen. Hør om arkitekturen, historien, kulturaktiviteterne og Det Kgl. Biblioteks virke.

Sprog: Dansk eller engelsk

Varighed: 1 time

Maks: 25 deltagere 

Pris: Voksne 60 kr. Unge u. 18 år gratis

Prisen inkluderer gratis adgang til udstillinger i Rotunden.

Billetter: kan købes online på billetlugen.dk eller i butikken i Den Sorte Diamant