Danmarks Biblioteksskoles bøger ligger nu i Rex

Det Kongelige Bibliotek og Danmarks Biblioteksskole har indgået en samarbejdsaftale, som træder i kraft pr. 1. juni 2008.
Aftalen indebærer: At bøger, som findes på Danmarks Biblioteksskoles Bibliotek, nu ligger i Rex. Det vil dog endnu ikke være muligt at bestille disse i Rex, dette forventes først at kunne ske fra 20. august. Det Kongelige Bibliotek indkøber efter forslag fra Danmarks Biblioteksskole nye bøger, som opstilles i en KUB-samling på Danmarks Biblioteksskoles Bibliotek
 
Det Kongelige Bibliotek indkøber efter forslag fra Danmarks Biblioteksskole nye bøger, som opstilles i en KUB-samling på Danmarks Biblioteksskoles Bibliotek
 
Alle lånere på Det Kongelige Bibliotek kan bestille disse bøger til afhentning på et af bibliotekets betjeningssteder.
 
Studerende på Danmarks Biblioteksskole både i København og i Ålborg kan få rettigheder til at bestille til afhentning ikke blot på ét af Det Kongelige Biblioteks betjeningssteder, men også på Danmarks Biblioteksskole i København eller i Ålborg. Dette kan gøres ved, at de studerende indmelder sig på en særskilt indmeldelsesblanket som findes her.
 
Lærere på DB kan endvidere indmelde sig på en særlig indmeldelsesblanket som giver særlige rettigheder, bl.a. at få leveret bøger direkte til Danmarks Biblioteksskole både i København og i Ålborg.
 
Kun lånere med tilknytning til Danmarks Biblioteksskole kan bestille til levering på Danmarks Biblioteksskole.
 
Bøger, bestilt til afhentning på Danmarks Biblioteksskoles Bibliotek i København, vil have en længere leveringstid, og vil derfor først ligge klar kl. 11 to dage efter bestilling.
 
Indlån fra andre biblioteker i ind- og udland til studerende og lærere på Danmarks Biblioteksskole administreres af Det Kongelige Bibliotek
 
Det Kongelige Bibliotek administrerer endnu ikke Danmarks Biblioteksskoles `s elektroniske ressourcer, så disse skal indtil videre søges via Danmarks Biblioteksskoles hjemmeside.
 
Det Kongelige Biblioteks låneregler gælder for alle disse lån.
 
Kontakt koc@kb.dk