Velkommen til arrangement

På Det Kgl. Bibliotek følger vi nøje med i sundhedsmyndighedernes anbefalinger ang. tiltag mod spredning af COVID-19, så vi forsvarligt kan afholde arrangementer i og omkring Den Sorte Diamant.

Herunder kan du læse nærmere om, hvad du som gæst kan forvente til vores forskellige typer arrangementer.

Vi opdaterer løbende denne side.

Generelt

Til alle typer arrangementer er der publikumsværter, der hjælper med at sørge for afstand mellem gæsterne og holde øje med det maksimale antal gæster. Der er desuden håndsprit tilgængelig.

Særligt i Dronningesalen

I Dronningesalen er kapaciteten reduceret til myndighedernes anbefalinger for denne type arrangementer. Publikumsværter hjælper med at placere gæsterne, så der er afstand mellem grupper af besøgende.

Særligt i Galejsalen

Som udgangspunkt er der i forvejen god afstand mellem bordene og god plads i forhold til max. besøgende. Ved skolebesøg følges Undervisningsministeriets Corona-retningslinjer for organisering af aktiviteter i skole/institution og SFO. Ved fritidsarrangementer for børn og deres voksne hjælper publikumsværter med at placere gæster, så der er afstand mellem grupper af besøgende. Vores personale bærer værnemidler og der er håndsprit tilgængeligt.

I Den Gamle Læsesal

Som udgangspunkt er der i forvejen god afstand mellem siddepladserne.

Særligt i Bibliotekshaven

Bænke og andre møbler opstilles med god afstand. Der er opsat højtalere i hele haven, så man også kan fordele sig på græsarealerne.

Særligt i caféen og på havnefronten

Stole og borde opstilles med god afstand.

Siden er senest opdateret 23. september