Booking og besøg

Per Kirkeby-broen i Den Sorte Diamant
Per Kirkeby-broen i Den Sorte Diamant
 
  Månedligt nyhedsbrev:
Kultur i Diamanten


Følg os:
Instagram

Booking og besøg

Det er nødvendigt at booke tid til både undervisningsforløb og besøg på egen hånd.

Kontakt os på undervisning@kb.dk
eller på telefon: 91 32 48 21  

Undervisningsforløb eller besøg på egen hånd

Det Kgl. Bibliotek tilbyder undervisningsforløb i udstillingerne i Den Sorte Diamant samt forløb om bibliotekets samlinger. Se udvalget af forløb her: http://www5.kb.dk/da/dia/undervisning/Undervisningsforlob.html

I er også meget velkomne til at besøge udstillingerne og Den Sorte Diamant på egen hånd. Eleverne har gratis adgang til udstillingerne, mens lærerne betaler entrépris. Besøg på egen hånd bookes ved at skrive til undervisning@kb.dk 


Om besøget

Når I ankommer, skal I henvende jer i Diamantens butik. Personalet vil vise jer, hvor I kan opbevare jeres overtøj og hvordan I finder rundt i huset. 

Overtøj og tasker kan opbevares i aflåste garderobeskabe under jeres besøg. 

Det er tilladt at fotografere til privat brug i Det Kgl. Bibliotek.

Der er ikke et frokostområde i Den Sorte Diamant, men mad og drikke kan købes i caféen. Ved deltagelse i et undervisningsforløb kan madpakker spises i undervisningslokalet Galejsalen. 

I er meget velkomne til at gå en tur rundt i Den Sorte Diamant men husk, at Det Kgl. Bibliotek er et arbejdende bibliotek for studerende og forskere. Derfor bedes klassen tale lavmælt og så vidt muligt følges ad, når I bevæger jer rundt i huset .