Klassisk Dannelse: Guillou - Stine Bosse

EKSKLUSIVT FOR STUDENTS ONLY! Vi har dæmpet lyset på den stemningsfulde Gamle Læsesal, når vi dykker ned i Jan Guillous storslåede første bind i den historiske serie om Europa i 1900-tallet.

onsdag 24. november 2021 kl. 17:00 Den Gamle Læsesal

Stine Bosse om Jan Guillous Brobyggerne

Klassisk Dannelse er en gratis serie af en-times talks for studerende i Det Kgl. Biblioteks Gamle Læsesal: Stærke personligheder med passion for en klassiker.

Foruden sit virke som forperson for Europabevægelsen, bestrider den tidligere erhvervsleder Stine Bosse en række bestyrelsesposter, og så har hun læst Jan Guillous store værk Brobyggerne som et wakeupcall til nutidens politikere.
Den historiske roman, som er første bind i romanserien Det store århundrede, tager os tilbage til mellemkrigstidens politiske omvæltninger i Europa, og så kan man ifølge Stine Bosse trække klare paralleller fra dette moderne klassiske værk til nutidens Danmark – både hvad angår stigende fremmedfjendskhed, stigmatisering af minoriteter og brud på menneskerettighedskonventioner.

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få direkte besked, når du kan melde dig til arrangementerne!

Kun for studerende - gratis adgang

Det Kgl. Bibliotek følger myndighedernes anvisninger vedrørende COVID-19
Læs mere her.


Stine Bosse

SERIEN KLASSISK DANNELSE

I en tid med overfordring af information inviterer Students Only! på Det Kgl. Bibliotek studerende til en rendyrket times klassisk dannelse. Vi har dæmpet lyset på den stemningsfulde gamle læsesal, og giver dig mulighed for at nyde et glas vin eller en kop kaffe, mens vi sammen med de karakteristiske talere begiver os tilbage til svundne tiders skelsættende litteratur og tænkning.

STUDENTS ONLY!
Students Only! er Det Kgl. Biblioteks gratis kulturklub for studerende. Som medlem modtager man særtilbud på kultur i Den Sorte Diamant samt invitation til eksklusive særarrangementer som denne serie. Læs mere og bliv gratis medlem med det samme på www.studentsonly.dk

Gammel Læsesal IMG_9825Den Gamle Læsesal

DMMA_Logo_RED_RGB


DM & MA er samarbejdspartner og sponsor for Students Only!
Gads Fond støtter Klassisk Dannelse.