Niels Ivar Larsen om Thomas Piketty - kun for studerende

En indføring i Pikettys skelsættende tanker om ulighedens historie

onsdag 28. oktober 2020 kl. 17:00 Den Gamle Læsesal
Klassisk Dannelse er en gratis serie af en-times talks for studerende i Det Kgl. Biblioteks Gamle Læsesal: Stærke personligheder med passion for en klassiker.

Journalist og redaktør Niels Ivar Larsen er med-oversætter på Thomas Pikettys længe ventede bog Kapital og ideologi om ulighedens historie. Larsen fortæller om arbejdet med at oversætte Pikettys nye bog og giver en grundig indføring i værkets vigtigste pointer.
Caféens pop up-bar er åben før arrangementet

SERIEN KLASSISK DANNELSE
I en tid med overfordring af information inviterer Students Only! på Det Kgl. Bibliotek studerende til en rendyrket times klassisk dannelse. Vi har dæmpet lyset på den stemningsfulde gamle læsesal, og giver dig mulighed for at nyde et glas vin eller en kop kaffe, mens vi sammen med de karakteristiske talere begiver os tilbage til svundne tiders skelsættende litteratur og tænkning.

STUDENTS ONLY! - GRATIS MEDLEMSKAB MED ADGANG TIL SÆRARRANGEMENTER
Students Only! er Det Kgl. Biblioteks gratis kulturklub for studerende. Som medlem modtager man særtilbud på kultur i Den Sorte Diamant samt invitation til eksklusive særarrangementer som denne serie. Læs mere og bliv gratis medlem med det samme på www.studentsonly.dk

Gammel Læsesal IMG_9825Den Gamle Læsesal