Piketty - Niels Ivar Larsen

EKSKLUSIVT FOR STUDENTS ONLY! Klassisk dannelse: Vi har dæmpet lyset på den stemningsfulde Gamle Læsesal og giver dig mulighed for at nyde et glas vin eller en kop kaffe, mens du hører nærmere om Thomas Pikettys besnærende økonomiske betragtninger

onsdag 29. april 2020 kl. 17:00 Dronningesalen

Klassisk Dannelse er en gratis serie af en-times talks for studerende i Det Kgl. Biblioteks Gamle Læsesal: Stærke personligheder med passion for en klassiker.

Journalist og redaktør Niels Ivar Larsen er med-oversætter på Thomas Pikettys længe ventede efterfølger til verdenssuccesen Kapitalen i det 21. århundrede. Den ny bog hedder Kapital og ideologi og handler om ulighedens historie. Den udkommer ultimo marts 2020 i et samarbejde mellem Djøf Forlag og Informations Forlag (den franske udgave, Capital et Idéologie, udkom september sidste år).

Thomas Piketty selv besøger Det Kgl. Bibliotek den 27. maj, hvor han i Den Sorte Diamant interviewes af chefredaktør Rune Lykkeberg. Læs mere her.

TILMELDING TIL NIELS IVAR LARSENS TALK OM PIKETTY:
Endnu ikke åbent for tilmelding - tilmeld dig nyhedsbrevet og få direkte besked, når du kan melde dig til - TILMELDING TIL NYHEDSBREV HER.
Kun for studerende - gratis adgang

SERIEN KLASSISK DANNELSE
*Vi tilføjer flere navne til serien i foråret 2020!*
I en tid med overfordring af information inviterer Students Only! på Det Kgl. Bibliotek studerende til en rendyrket times klassisk dannelse. Vi har dæmpet lyset på den stemningsfulde gamle læsesal, og giver dig mulighed for at nyde et glas vin eller en kop kaffe, mens vi sammen med de karakteristiske talere begiver os tilbage til svundne tiders skelsættende litteratur og tænkning.

STUDENTS ONLY!
Students Only! er Det Kgl. Biblioteks gratis kulturklub for studerende. Som medlem modtager man særtilbud på kultur i Den Sorte Diamant samt invitation til eksklusive særarrangementer som denne serie. Læs mere og bliv gratis medlem med det samme på www.studentsonly.dk

Gammel Læsesal IMG_9825Den Gamle Læsesal