Orwell - Clement Kjersgaard

EKSKLUSIVT FOR STUDENTS ONLY! Klassisk dannelse: Vi har dæmpet lyset på den stemningsfulde Gamle Læsesal og giver dig mulighed for at nyde et glas vin eller en kop kaffe, mens vi begiver os ind i det dystopiske univers i George Orwells klassiker 1984.

onsdag 26. februar 2020 kl. 17:00 Den Gamle Læsesal
boern_i_biblioteket_foto_niels_hougaard_jpeg

Arrangementet er udsolgt! Du kan skrive dig på ventelisten her. 

Klassisk Dannelse er en gratis serie af en-times talks for studerende i Det Kgl. Biblioteks Gamle Læsesal: Stærke personligheder med passion for en klassiker.

 George Orwell, 1903-1950

Clement Kjersgaard er både en af de mest fremtrædende personligheder i vores nyhedsmedier og en passioneret George Orwell-læser. Clement fortæller om klassikeren 1984, som er en personlig favorit og på skræmmende vis skildrer en fremtid, hvor statens overvågning og indgreb i individets rettigheder tager til i stigende grad – en fremtid, som ikke er fjern fra dagens virkelighed.

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få direkte besked, når du kan melde dig til arrangementerne!

Kun for studerende - gratis adgang

SERIEN KLASSISK DANNELSE
*Vi tilføjer flere navne til serien i foråret 2020!*
I en tid med overfordring af information inviterer Students Only! på Det Kgl. Bibliotek studerende til en rendyrket times klassisk dannelse. Vi har dæmpet lyset på den stemningsfulde gamle læsesal, og giver dig mulighed for at nyde et glas vin eller en kop kaffe, mens vi sammen med de karakteristiske talere begiver os tilbage til svundne tiders skelsættende litteratur og tænkning.

STUDENTS ONLY!
Students Only! er Det Kgl. Biblioteks gratis kulturklub for studerende. Som medlem modtager man særtilbud på kultur i Den Sorte Diamant samt invitation til eksklusive særarrangementer som denne serie. Læs mere og bliv gratis medlem med det samme på www.studentsonly.dk

Gammel Læsesal IMG_9825Den Gamle Læsesal