Dronningesalen

En konference- og koncertsal med plads til 600 mennesker

Dronningesalen _IMG_2426

Dronningesalen i Den Sorte Diamant er opkaldt efter Danmarks Dronning Margrethe II. Salen er en af Danmarks smukkeste konference- og koncertsale, og både Hillary Clinton, Kofi Annan, Michael Palin og Salman Rushdie har stået på scenen. Og måske dig næste gang?

Med plads til 600 gæster er Dronningesalen perfekt til dig, der skal afholde foredrag, klassiske koncerter, konferencer, generalforsamlinger, filmvisninger og lignende.

Unik akustik
Den multifunktionelle Dronningesal har 408 faste sæder - og vi kan udvide, så her er plads til 600 siddende gæster. Akustikken er uovertruffen uanset, hvor du sidder. Vi kan regulere lydpladerne på væggene, så efterklangstiden af lyden er optimal i forhold til netop dit arrangement.

salen-bar

Behagelige sæder og godt udsyn
Derudover er Dronningesalen forsynet med behagelige biografsæder, så dine gæster sidder godt. Det skrånende gulv gør desuden, at alle let kan se scenen. 

Teknikken har vi styr på
Dronningesalen er udstyret med teknik, der kan understøtte dit arrangement på bedste vis. Når du lejer Dronningesalen, får du en erfaren tekniker og en praktisk afvikler med i prisen.

Under hele lejeperioden har du og dine gæster adgang til Diamantens smukke atrium, som kan danne ramme for gæsternes ankomst, pauser og forplejning.

Forplejning aftales særskilt med Madkartoteket på +45 31 38 60 71 eller info@madkartoteket.dk 

Få en prisoversigt over Dronningesalen

 

dronningesalen_lokalespecifikationer_DA_popup

dronningesalen_lokalespecifikationer_DA_popup

forfatter-med-dekorationspanel

Forfatterinterview i Dronningesalen

 

Kig indenfor


Vis stort kort