Billetkøb for medlemmer

 

Billetkøb via telefon

Som medlem af Diamantklubben kan du forhåndsreservere billetter til Den Sorte Diamants kulturarrangementer ved at ringe til klubtelefonen 9132 4888 mandag og torsdag mellem kl. 10-12 og kl. 13-16.

Billetter skal afhentes 14 dage efter bestilling, hvorefter reservationen slettes, og billetterne sættes til salg.

Sker reservationen mindre end 14 dage før arrangementet, skal billetterne afhentes senest ½ time før arrangementets start. Bliver billetterne ikke afhentet inden da, sættes de til salg. 


Billetkøb online

Ønsker du at købe billetter online, skal du sende en mail til diamantklubben@kb.dk for at få sendt et personligt link, hvor det er muligt for dig at købe billetter med Diamantklub-rabat.

 1. Linket fører dig til den del af Billetlugens hjemmeside, hvor det er muligt at købe billetter med klub-rabat til Den Sorte Diamants arrangementer
   
 2. Har du et ENKELT-medlemskab, kan du købe 1 billet til Diamantklubpris, for PAR OG ENK+1-medlemskaber er det 2 billetter til Diamantklubpris, og op til 10 billetter til standardpris pr. arrangement 
   
 3. Du kan købe til lige så mange arrangementer, du ønsker
   
 4. Systemet vil automatisk vælge de bedste siddepladser, men ønsker du at sidde et andet sted, kan du ændre det efterfølgende, inden det endelige køb
   
 5. Billetlugen har fastsat et gebyr for købet. Det er underordnet, hvor mange billetter du køber pr. tranaktion. Så om du køber en billet eller flere er gebyret det samme.
   
 6. Billetterne skal printes ud eller vises på din mobiltelefon og fremvises på dagen sammen med medlemskort

BEMÆRK! 
Hvis nedenstående er gældende skal billetterne købes i Den Sorte Diamant eller forhåndsreservere via Diamantklub-telefonen:

 • Du ønsker at sidde ved siden af et eller flere andre medlemmer
 • Du ønsker ikke at betale billetlugens gebyr
 • Du ønsker billetter til gratis arrangementer
 • Du ønsker en handicapplads
 • Der er andre særlige forholdBilletkøb i Den Sorte Diamant

Du kan altid købe billetter direkte i butikken i den Sorte Diamant, når denne har åbent. De normale åbningstider er:

Mandag-fredag kl. 8.00-20.00

Lørdag kl 9.00-18.00

NB! Der er særlig åbningstider om sommeren, jul, helligedage og ved få særlige arrangementer. Tjek altid vores hjemmeside kb.dk åbningstider, hvis du er i tvivl. 


Afbestil reserverede billetter

Ønsker du at afbestille reserverede billetter, der endnu ikke er afhentet, skal du ringe til Diamantklubben telefon 91 32 48 88 åbningstid:

Mandag og torsdag mellem kl. 10-12 og kl. 13-16.

Eller skrive en mail til Diamantklubben@kb.dk.


Refundering af billetter

Det er desværre ikke muligt at refundere købte billetter.