Pre-talk med Niels Ivar Larsen

Optakt til arrangement på den Internationale Forfatterscene - eksklusivt for Diamantklub-medlemmer

onsdag 27. maj 2020 kl. 18:00 Blixen-salen
Foto: Sigrid Nygaard
Foto: Sigrid Nygaard

Gratis arrangement for DIAMANTklubben, men billet kræves. 

Bestil på 9132 4888 eller afhent i Diamantinformationen. Husk medlemskort. Bestilte billetter skal afhentes senest 14 dage efter bestilling. Bliver man forhindret meldes afbud enten på 9132 4888 eller på diamantklubben@kb.dk.

       Månedligt nyhedsbrev:
Kultur i Diamanten


Følg os:
Instagram

NB! Billetsalg starter den 30. marts

Den franske stjerneøkonom Thomas Piketty er lige nu en af verdens prominente tænkere inden for økonomi, hvor han i årevis har sat bl.a. den globale ulighed på dagsordenen. Med sin bog Kapitalen i det 21. århundrede fra 2013 skabte han for alvor opmærksomhed om koncentrationen af rigdom hos de allerrigeste, og værket er efterfølgende blevet omtalt som et af århundredets vigtigste bøger. Nu er han klar med opfølgeren, Capital et Idéologie, som udkom i 2019, og det er den, han vil tale med Rune Lykkeberg om i Den Sorte Diamant.

Journalist og oversætter Niels Ivar Larsen har været med-oversætter på den nye bog, der udkommer d. 10. marts på dansk som Kapital og Ideologi. Ivar Larsen har fulgt Pikettys karriere gennem flere år, og som optakt til aftenens samtale fortæller han om Pikettys bog og arbejdet med den. 

Niels Ivar Larsen er journalist, redaktionel oversætter på Information. Her skriver han om international debat, ytringsfrihed, politisk filosofi, poesi og menneskerettigheder, m.m.

✉ Skriv dig op til at modtage Diamantens kulturnyhedsbreve her ✉