Pre-talk: Henrik Ibsens Rimbrev

Særarrangement kun for Diamantklubmedlemmer.

mandag 10. oktober 2016 kl. 17:00 Holberg-salen, b-etagen
 Alette Scavenius taler om Henrik Ibsen (foto).
Alette Scavenius taler om Henrik Ibsen (foto).

Gratis arrangement
Kun for medlemmer af DIAMANTklubben

Husk medlemskort ved afhentning. Bestilte billetter skal afhentes senest 14 dage efter bestilling.
Såfremt I bliver forhindret bedes I venligst melde afbud enten på 9132 4888 eller på diamantklubben@kb.dk.

  Månedligt nyhedsbrev:
Kultur i Diamanten


Følg os:
Instagram

Før hvert arrangement i foredragsrækken BREVEinviteres Diamantklubbens medlemmer til en pre-talk, hvor eksperter fortæller om kendte kulturpersonligheders brevskrivning. Denne gang fortæller Alette Scavenius om Henrik Ibsens romantiske rimbrev til Fru Heiberg.

Særarrangement for Diamantklub-medlemmer. Udgangspunktet er det smukke, lange rimbrev, Henrik Ibsen skrev til Fru Heiberg i påsken 1871 som tak for hendes iscenesættelse af Kongsemnerne på Det Kongelige Teater.

Alette_ScaveniuspretalkAlette Scavenius.

Alette Scavenius, Forskningsbibliotekar ved Det Kongelige Bibliotek, vil fortælle den spændende historie bag, som ikke blot handler om den (halv)unge digter og den gamle skuespillerinde, men i lige så høj grad om den nye og den gamle tid – krydsfeltet mellem realismen, hvor Ibsen med stormskridt var på vej hen, og romantikken, som Fru Heiberg stadig befandt sig i.

Arrangementet er gratis men billetbestilling er påkrævet, da der er begrænset pladser. Der er en times pause mellem pre-talk og foredraget i Dronningesalen så man kan nå en bid mad i caféen. 

Læs mere om aftenens foredragsforestilling BREVET - KÆRLIGHEDEN her.