PODCAST: Trier og Knausgård om dokumentarfilmen The Other Munch

LIVE fra Det Kgl. Bibliotek


Den norsk-danske filminstruktør Joachim Trier står igen midt i spotlyset på den røde løber. Hans nye film, Verdens værste menneske er nemlig med i opløbet til at modtage Guldpalmen, som bliver uddelt under Cannes Filmfestival den 17. juli.

I den anledning er vi gået i arkivet efter vores samtale i Den Sorte Diamant - Det Kgl. Bibliotek mellem netop Joachim Trier, hans bror Emil og ingen anden end Karl Ove Knausgård - et kulturelt topmøde mellem tre af Norges mest prominente kunstnere - om deres fælles dokumentarfilm, The Other Munch.

The Other Munch følger den norske forfatter Karl Ove Knausgård, som har sagt ja til at kuratere en udstilling om Edvard Munch på Munchmuseet i Oslo. Emil og Joachim Trier rejser med Knausgård rundt i Munchs fodspor for at forstå den verdensberømte malers fantasier, visioner og besættelser. Og ikke mindst beskrive lighederne med Knausgårds forfatterskab.

Verdens værste menneske står til dansk premiere i 2022.

Podcasten er en samtale om filmen mellem dens skabere og danske Helle Solvang.

Arrangementet fandt sted i samarbejde med CPH:DOX den 25. marts 2019.

Abonnér på podcasten LIVE fra Det Kgl. Bibliotek

Modtag automatisk highlights fra Det Kgl. Biblioteks kulturscener i Den Sorte Diamant - abonnér på LIVE fra Det Kgl. Bibliotek.

Find podcasten på iTunes 
eller søg på "LIVE fra Det Kgl. Bibliotek" i din podcast-app