PODCAST: Peder Frederik Jensen & Jokum Rohde

 

Er dansk kunst forudsigelig, selvtilstrækkelig og hyklerisk? Og har dansk litteratur glemt romanen og de store politiske fortællinger? Det vil en af Danmarks erfarne og markante forfattere diskutere med en mindre etableret kollega i denne udgave af De Unge og De Tunge.

Inspiration går forud for enhver kunstnerisk aktivitet. I denne samtalerække beder vi en yngre forfatter pege på en mere erfaren kollega, der som forbillede og inspirationskilde har haft betydning for den yngres virke. De to sætter hinanden stævne på Café-scenen i Café Øieblikket i Den Sorte Diamant, og deres udveksling af tanker og holdninger til opvækst, genrer, inspiration og hinandens forfatterskab foregår direkte for øjnene af publikum.

I denne udgave af De Unge og De Tunge har forfatteren Peder Frederik Jensen udpeget dramatiker og forfatter Jokum Rohde til en samtale om litteraturens fremtid og rolle i samfundet.

Podcasten er optaget 4. december 2017.

Følg Den Sorte Diamant på Facebook

Abonnér på podcasten LIVE fra Det Kgl. Bibliotek

Modtag automatisk highlights fra Det Kgl. Biblioteks kulturscener i Den Sorte Diamant - abonnér på LIVE fra Det Kgl. Bibliotek.

Find podcasten på iTunes 
eller søg på "LIVE fra Det Kgl. Bibliotek" i din podcast-app