PODCAST: Brevets Magi II


Så er der post! Fra Karen Blixens farm i Kenya, en julehilsen fra Herman Bang og et hjerteskærende nødråb fra en ung dansk emmigrant i New York i 1908 - og meget mere.

Hør Ellen Hillingsø, Mathias Skov Rahbæk, Claus Høxbroe, Cecilie Lindqvist og Lotte Andersen give liv til en række stemmer fra fortiden i denne uges podcast.

Oplæserne har hver især har fundet et brev i Det Kongelige Biblioteks samling - på mere end to millioner breve. Brevene har rejst gennem tid og rum og er nu frankeret til dine øregange i denne podcast. Den svenske skuespillerinde Cecilia Lindqvist medvirker i ugens afsnit, så glæd dig til et særligt brev sendt til Danmark fra vores nordiske naboland!

Hvis du har lyst til at opleve en brevforestilling live, så er chancen næste gang tirsdag den 30. januar 2018 i Den Sorte Diamant med bl.a. Mikael Bertelsen, Erik Clausen, Marlene Schwartz, Caspar Eric, Bodil Jørgensen og Stine Stengade. Læs mere på densortediamant.dk.

LIVE fra Det Kgl. Bibliotek holder pause, men vi vender tilbage med nye udsendelser i 2018, så hold dig opdateret på vores facebookside, hvis du vil lytte med i næste sæson af LIVE fra Det Kgl. Bibliotek.

Podcasten er optaget 4. december 2017.

Følg Den Sorte Diamant på Facebook

 

Abonnér på podcasten LIVE fra Det Kgl. Bibliotek

Modtag automatisk highlights fra Det Kgl. Biblioteks kulturscener i Den Sorte Diamant - abonnér på LIVE fra Det Kgl. Bibliotek.

Find podcasten på iTunes 
eller søg på "LIVE fra Det Kgl. Bibliotek" i din podcast-app