PODCAST: Arctic Imagination - Nikolaj Coster-Waldau, Minik Rosing og Martin Breum


I dette afsnit tager LIVE fra Det Kgl. Bibliotek til det sagnomspundne Arktis. På blot 100 år er Arktis og Nordpolen blevet forvandlet fra livsfarlige og gådefulde yderområder til egne, der har brug for vores beskyttelse og opmærksomhed.

Skuespiller Nikolaj Coster-Waldau, geolog Minik Rosing og journalist Martin Breum tager sammen temperaturen på de udfordringer, den globale opvarmning skaber for de arktiske egne og deres synlige aftryk på Grønland og Norpolen.

Lyt med og bliv klogere på hvorfor klimaforandringer er en negativ effekt af en positiv udvikling, hvorfor Grønland altid har været en af klodens største naturressourcer... OG ikke mindst om Game of Thrones i virkeligheden er et billede på den moderne kamp mod klimaforandringer!

Udsendelsen er en del af projektet Arctic Imagination, som du kan høre mere om i podcasten. Se flere arrangementet og digitale polarskatte på www.arcticimagination.com

Samtalen fandt sted d. 25. november 2017 i Den Sorte Diamant i København.

Abonnér på podcasten LIVE fra Det Kgl. Bibliotek

Modtag automatisk highlights fra Det Kgl. Biblioteks kulturscener i Den Sorte Diamant - abonnér på LIVE fra Det Kgl. Bibliotek.

Find podcasten på iTunes 
eller søg på "LIVE fra Det Kgl. Bibliotek" i din podcast-app