Siri Hustvedt (US)

International Forfatterscene: Den amerikanske forfatter udgiver sin ny roman, 'Minder om fremtiden', i april - hendes første roman siden bestselleren 'Den flammende verden' (2014).

tirsdag 18. juni 2019 kl. 20:00 Dronningesalen
Siri Hustvedt er i Dronningesalen i samtale med forfatter og kritiker Klaus Rothstein.
Siri Hustvedt er i Dronningesalen i samtale med forfatter og kritiker Klaus Rothstein.

KØB BILLET HER

   
Standard 125 kr.
Diamantklub   75 kr.
Studerende   65 kr.

Få rabat på billetten som medlem af Diamantklubben - Læs mere og meld dig ind med det samme

Minder om fremtiden fortæller historien om den unge kvinde, S.H., også kaldet 'Minnesota'. Hun er oprindeligt fra Midtvesten, men historien følger hendes første år i New York i slutningen af 1970'erne, hvor hun bliver dybt optaget og fascineret af sin nabo Lucy Brite.
40 år senere finder 'Minnesota' sine gamle notater fra den første tid i New York og bliver derved mindet om den mystiske nabo. For den nu etablerede forfatterinde bliver det en anledning til at kigge tilbage på både sig selv og sit liv.

Forlaget Lindhardt og Ringhof skriver bl.a. om bogen:
'Et mangefacetteret billede af en kvinde gennem fire årtier. Minder om fremtiden er en overdådig roman om tid, erindring, lyst og fantasi.'

Minder om fremtiden

Siri Hustvedt (f. 1955) er opvokset i Minnesota med norsk-amerikanske forældre. I 1986 afsluttede hun sin ph.d. i engelsk på Columbia University i New York. Hun romandebuterede i 1992 med Bind for øjnene, og slog for alvor igennem med romanen Det jeg elskede i 2003, som blev en stor succes hos både anmeldere og læsere. Hun har en lang række romaner og essaysamlinger bag sig og er oversat til mere end 30 sprog. Siri Hustved bor i Brooklyn, New York.

Siri Hustvedt er på scenen i samtale med forfatter og kritiker Klaus Rothstein