Bruno Latour (FR) og Bo Lidegaard UDSKUDT

International Forfatterscene

mandag 10. december 2018 kl. 20:00 Dronningesalen
Bruno Latour (foto: Ulysse Bellier) og Bo Lidegaard
Bruno Latour (foto: Ulysse Bellier) og Bo Lidegaard

UDSOLGT

Standard 125 kr.
Diamantklub 75 kr.
Studerende 65 kr.
 
  Månedligt nyhedsbrev:
Kultur i Diamanten


Følg os:
Instagram

Af helbredsmæssige årsager har Bruno Latour meldt afbud til dette arrangement . Vi arbejder på at finde en ny dato i foråret.

Allerede købte billetter til arrangementet er i stedet gyldige til samtalen mellem Åsa Linderborg (SE) og Rune Lykkeberg. 

Vi har været så heldige med kort varsel at få fat i den svenske forfatter, samfundskritiker og kulturredaktør på Aftonbladet Åsa Linderborg, der netop har udgivet bogen Det populistiske manifest. Hun vil tale med chefredaktør på Information Rune Lykkeberg, så hvis du er interesseret, gælder din Latour-billet til denne samtale – samme tid og samme sted, du behøver ikke foretage dig yderligere.  Læs mere om samtalen Det populistiske manifest.

Ønsker du at refundere din Latour-billet: Har du købt online, refunderes billetten gennem Billetlugen. Har du købt i Den Sorte Diamants butik, skal du skrive navn og kontonummer til niej@kb.dk.
Du har som billetkøber mulighed for at komme på en mailingliste, hvor du får tidlig besked, når der er fundet en ny dato til Bruno Latours besøg i Den Sorte Diamant, og derved mulighed for købe billet før alle andre. Du kan tilmelde dig mailinglisten igennem den mail, du modtog fra Billetlugen med information om aflysningen.

Det Kgl. Bibliotek beklager ulejligheden.