Lea Thau (DK)

International Forfatterscene i Den Sorte Diamant

mandag 19. juni 2017 kl. 20:00 Dronningesalen
© Rasmus Jensen
© Rasmus Jensen

KØB BILLET

Standard 125 kr.
Diamantklub 75 kr.
Studerende 65 kr.

 

 Arrangementet foregår på dansk.

 

Månedligt nyhedsbrev:
Kultur i Diamanten

 
Nyhedsbrev: International Forfatterscene på video

Følg os:

Instagram

Lea Thau, der står bag de internationale storytelling- og podcast-succeser The Moth og Strangers, er på scenen i Dronningesalen i samtale med journalist Susanna Sommer.

Den prisvindende aarhusianske producer og instruktør har boet 20 år i USA og var i sin tid en af de ledende, kreative kræfter bag storytelling-organisationen The Moth.
I løbet af de seneste fire år er Lea Thaus selvstændige podcast-koncept Strangers blevet en international succes med lidt over seks millioner downloads om året.

I programmet fortæller en række personer på den ærligste og mest intime vis sande historier fra deres liv i samtaler med Thau. For arbejdet med The Moth har hun vundet en Peabody Award, og et af hendes Strangers-afsnit optræder på det amerikanske medie Slate’s liste over ’The 25 Best Podcast Episodes Ever’. 

billedetekst som læses af skærmlæser Susanna Sommer. Foto: Agnete Schlichtkrull

Susanna Sommer er freelancejournalist, radioproducer og radiovært. Hun har arbejdet på en lang række kulturprogrammer på P1, P2 og P3, og er bl.a. vært på P1 Podcaster og producerer podcasten Madøret sammen med thaikokken Hanne Holm. Sommer underviser desuden i reportage, lyd og historiefortælling. I 2007 modtog hun den prestigefyldte Kryger-prisen. 

Kom tidligt og hør en Strangers-episode

Du kan varme op til samtalen allerede kl. 18, hvor vi afspiller et afsnit af Strangers i Dronningesalen. Gratis adgang! Episoden varer ca. 40 minutter, så der er tid til at nyde lidt mad og drikke i caféen inden samtalen begynder kl. 20