Amalie Langballe, vinder af Bogforums Debutantpris, og Kaspar Colling Nielsen

Debutanten bag den anmelderroste roman Forsvindingsnumre i samtale med sin erfarne forfatter-kollega, som i oktober 2019 udgav Dengang dinosaurerne var små

tirsdag 3. marts 2020 kl. 17:00 I caféen. Fri entré.

Forud for enhver kunstnerisk aktivitet ligger inspirationen. I denne samtalerække har vi bedt en ung forfatter om at pege på en mere erfaren kollega, som har inspireret, været forbillede og har haft betydning.

forside - we are the weather 

I denne udgave af De Unge Og De Tunge har forfatteren Kristian Bang Foss udvalgt forfatter Kirsten Thorup som samtalepartner.

I denne udgave af samtalerækken De Unge Og De Tunge har forfatteren Amalie Langballe udpeget sin kollega Kaspar Colling Nielsen som samtalepartner.

Amalie Langballe er vokset op i Stenstrup på Sydfyn. Hun er uddannet journalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskolen i Aarhus. Hendes anmelderroste debut forsvindingsnumre udkom i foråret 2019 og blev belønnet med Bogforums Debutantpris samme år. Romanen bygger på egne erfaringer om sorg og tab.

Kaspar Colling Nielsen er forfatter og manuskriptforfatter. I 2010 debuterede han med Mount København, som indbragte ham Danske Banks Debutantpris, mens hans seneste værk Dengang dinosaurerne var små udkom i oktober 2019.

Arrangementet er gratis. 

Skriv dig op til at modtage Diamantens kulturnyhedsbreve her