Populære Dreamers’ Circus spiller julen festligt ind - EKSTRAKONCERT

På vinterrejse med Dreamers’ Circus samt Hannah Schneider og Søren Ryge - traditionen tro sammensætter trioen et særligt juleprogram til Den Sorte Diamant

lørdag 18. december 2021 kl. 20:00 Dronningesalen
Dreamers' Circus på scenen. Foto: Lars Krabbe
Dreamers' Circus på scenen. Foto: Lars Krabbe

KØB BILLET

   
Standard  250 kr.
Diamantklub  180 kr.
Studerende  120 kr.


Få rabat på billetten som medlem af Diamantklubben - Læs mere og meld dig ind med det samme

 

Populære Dreamers’ Circus spiller julen festligt ind

I takt med, at dagene bliver kortere, og vinteren langsomt, men sikkert smyger sig ind på os, nærmer også årets store højtid sig.
Julen er en traditionsrig tid, også i Den Sorte Diamant, hvor det ikke rigtig er jul, før trioen Dreamers’ Circus har været på besøg og spillet julen ind i Dronningesalen.

Nikolaj Busk, Rune Tonsgaard Sørensen og Ale Carr har gennem det sidste årti taget publikum og anmeldere med storm med deres gribende fortolkninger af traditionel nordisk folkemusik.

Trioen inviterer denne aften publikum med på en smuk, musikalsk rejse gennem de kolde måneder, inspireret af Franz Schuberts sangcyklus Winterreise.
Programmet byder på nyfortolkninger af velkendte julesange og folkemusik, samt musik af Hannah Schneider og Joni Mitchell samt selvfølgelig af Dreamers’ Circus selv - alt sammen pakket smukt ind i trioens rørende og humoristiske fortællinger.

Med på scenen har trioen i år inviteret sangerinden Hannah Schneider og fortællerlegenden Søren Ryge.

Koncerten varer ca. 75 min. - ingen pause.

Cafeen tilbyder

Caféen er åben før koncerten og der kan købes drikkevarer til medtagelse i koncertsalen.
Efter arrangementet byder caféen på julens klassikere: Gløgg, sprøde flæskesvær og juleknas.Koncerten er støttet af Statens Kunstfond.


Praktisk info:
Det Kgl. Bibliotek følger nøje med i myndighedernes anbefalinger ang. tiltag mod spredning af COVID-19. Tryk her for at læse mere om, hvad du kan forvente som gæst i Den Sorte Diamant.


✉ Skriv dig op til at modtage Diamantens kulturnyhedsbreve her ✉