Populære Dreamers’ Cirkus spiller julen festligt ind - EKSTRAKONCERT

Traditionen tro sammensætter den medrivende danske trio et særligt juleprogram til Den Sorte Diamants publikum præsenteret med stor og smittende spilleglæde

lørdag 19. december 2020 kl. 20:00 Dronningesalen
Dreamers' Circus på scenen. Foto: Lars Krabbe
Dreamers' Circus på scenen. Foto: Lars Krabbe

KØB BILLET

   
Standard  230 kr.
Diamantklub  180 kr.
Studerende  120 kr.


Få rabat på billetten som medlem af Diamantklubben - Læs mere og meld dig ind med det samme

Praktisk info:
Det Kgl. Bibliotek følger nøje med i myndighedernes anbefalinger ang. tiltag mod spredning af COVID-19. Tryk her for at læse mere om, hvad du kan forvente som gæst i Den Sorte Diamant.

Det er efterhånden blevet en juletradition, at trioen Dreamers’ Cirkus sammensætter et helt særligt juleprogram til Den Sorte Diamant, og i år er ingen undtagelse.

Nikolaj Busk, Rune Tonsgaard Sørensen og Ale Carr har gennem det sidste årti taget publikum og anmeldere med storm gennem deres gribende fortolkninger af traditionel nordisk folkemusik.
De tre musikeres version af en julekoncert beskrives bedst som et overflødighedshorn af musikalske julegodter, præsenteret med legende lethed og stor spilleglæde.
Programmet byder på nyfortolkninger af velkendte julesange, egne kompositioner og folkemusik, pakket smukt ind i trioens rørende og humoristiske fortællinger.

Koncerten varer 2 timer inkl. pause.

I koncertpausen kan du købe drikkevarer og snacks i caféen. Forudbestil før koncertstart og undgå kø.

✉ Skriv dig op til at modtage Diamantens kulturnyhedsbreve her ✉