Populære Dreamers’ Circus spiller julen festligt ind - EKSTRAKONCERT

På vinterrejse med Dreamers’ Circus samt Hannah Schneider og Søren Ryge - traditionen tro sammensætter trioen et særligt juleprogram til Den Sorte Diamant

lørdag 19. december 2020 kl. 20:00 Dronningesalen
Dreamers' Circus på scenen. Foto: Lars Krabbe
Dreamers' Circus på scenen. Foto: Lars Krabbe

KØB BILLET

   
Standard  230 kr.
Diamantklub  180 kr.
Studerende  120 kr.


Få rabat på billetten som medlem af Diamantklubben - Læs mere og meld dig ind med det samme

Praktisk info:
Det Kgl. Bibliotek følger nøje med i myndighedernes anbefalinger ang. tiltag mod spredning af COVID-19. Tryk her for at læse mere om, hvad du kan forvente som gæst i Den Sorte Diamant.

I takt med, at dagene bliver kortere, og vinteren langsomt, men sikkert smyger sig ind på os, nærmer også årets store højtid sig.
Julen er en traditionsrig tid, også i Den Sorte Diamant, hvor det ikke rigtig er jul, før trioen Dreamers’ Circus har været på besøg og spillet julen ind i Dronningesalen.

Nikolaj Busk, Rune Tonsgaard Sørensen og Ale Carr har gennem det sidste årti taget publikum og anmeldere med storm med deres gribende fortolkninger af traditionel nordisk folkemusik.

Trioen inviterer denne aften publikum med på en smuk, musikalsk rejse gennem de kolde måneder, inspireret af Franz Schuberts sangcyklus Winterreise.
Programmet byder på nyfortolkninger af velkendte julesange og folkemusik, samt musik af Hannah Schneider og Joni Mitchell samt selvfølgelig af Dreamers’ Circus selv - alt sammen pakket smukt ind i trioens rørende og humoristiske fortællinger.

Med på scenen har trioen i år inviteret sangerinden Hannah Schneider og fortællerlegenden Søren Ryge.

Koncerten varer ca. 75 min. - ingen pause.

Caféen er åben før koncerten og i pausen. Forudbestil til pausen og undgå kø.

✉ Skriv dig op til at modtage Diamantens kulturnyhedsbreve her ✉