Julien Libeer forbinder Bach, Schubert og Ravel i nyt projekt

Pianisten har manifisteret sig på den internationale scene med en bred musikalsk indflydelsesramme, der giver utraditionelle møder mellem klassiske komponister

tirsdag 10. november 2020 kl. 20:00 Dronningesalen
Julien Libeer. Foto: Athos Burez
Julien Libeer. Foto: Athos Burez

KØB BILLET MED
EARLY BIRD-RABAT
INDTIL 1/8

   
Standard  200 kr.
Diamantklub  125 kr.
Studerende   90 kr.

Få rabat på billetten som medlem af Diamantklubben - Læs mere og meld dig ind med det samme

Julien Libeer er født i 1987, men har trods sin unge alder en betydelig karriere bag sig med stor erfaring på pianoet. Allerede som 6-årig var han i gang ved klaveret og har siden haft markante mentorer og lærere, som han har ledsaget på turnéer rundt i verden. Det har siden ført til en strålende solokarriere som koncertpianist.

Libeer kaster sig ud i utraditionelle møder mellem komponister, som han illustrerer på sit seneste album Bach Bartók, der er udgivet i år. Et af værkerne derfra er Bachs Franske Suite, som spilles på denne aften, hvor Schuberts sonate D 960 også er på programmet. Den musikalske afstand virker umiddelbart lang til koncertens tredje komponist, Ravel, men Ravel har selv sagt om værket Valses nobles et sentimentales, at det er skrevet ”efter Schubertsk model”. At den så tillige er i suiteform, som Bach, skaber en smuk sammenhæng i programmet.

Program: 

Ravel: Valses Nobles et Sentimentales
Bach: French Suite 5
Pause
Schubert: Sonata D960

Koncerten varer ca. 1 time og 40 inkl. pause.  

✉ Skriv dig op til at modtage Diamantens kulturnyhedsbreve her ✉