Fredagsbar ved Diamanten: Ljunggren og de Waal

Livemusik ved Den Sorte Diamant. Caféens pop-up-bar serverer kolde drikke, snacks, friske seafood rolls og popcorn - med ramsløg!

fredag 26. juni 2020 kl. 16:00 Havnefronten ved Diamanten
Havnefronten ved Diamanten
Havnefronten ved Diamanten

I eftermiddagssolen foran Den Sorte Diamant er der kl. 16-18 fra 26. juni og alle fredage i juli fredagsbar med livemusik.

Fri entré. Vi rykker indendørs, hvis det regner.

26. juni: Emil De Waal og Gustaf Ljunggren (1:6)
Lækre beats og drømmende klange. Avantgarde møder easy-listening møder etno-musik.
Den svenske multiinstrumentalist Gustaf Ljunggren og den danske trommeslager Emil de Waal  med numre fra bl.a.deres andet album Måne, der udkommer 3. juli 2020.
Medvirkende: Emil de Waal (trommer, percussion og elektronik) og Gustaf Ljunggren (synthesizers, saxofoner, piano, lap steel-guitar, guitar, bas og effekter).


Kommende:

3. juli: Wamberg/Petri/Svendsen (2:6)
Den Sorte Diamant har bedt det unge trommetalent Andreas Svendsen om at samle en trio med tidens største danske jazztalenter. Valget faldt på tre musikere, der hver især er yderst veletableret og respekteret nationalt såvel som internationalt på trods af den unge alder.
Medvirkende: Johannes Wamberg (guitar), Matthias Petri (kontrabas) og Andreas Svendsen (trommer)

10. og 17. juli: Gunde/Munck/Fuglsang (3:6) og (4:6)
Bliv bevæget af den gode melodi og al dens væsen - med musikalsk udgangspunkt i den anmelderroste cd Frit efter Carl Nielsen. De tre musikere, som også spiller sammen i DR Big band, har de sidste 15 år turneret lande og riger rundt og samlet inspiration til det fælles musikalske gods.
Medvirkende: Henrik Gunde (tangenter) Jakob Munck (sang og messingblæs) og Peter Fuglsang (træblæs).

24. juli: Wamberg/Franck/Svendsen (5:6)
Igen har det unge trommetalent Andreas Svendsen sat en trio sammen til lejligheden. Guitarist Johannes Wamberg, der med sit varme og indbydende spil har slået sit navn solidt fast på den danske scene, bakkes her op af Daniel Franck og Andreas Svendsen.
Medvirkende: Johannes Wamberg (guitar), Daniel Franck (kontrabas) og Andreas Svendsen (trommer)

31. juli: Trio Domison (6:6)
Trio Domison er en populær trio på den danske latinjazz-scene. Tre fremragende, latinamerikanske musikere sætter hinanden stævne i en lækker, varm akustisk lyd med smægtende vokal, guitar, bas og percussion. Det er næsten umuligt ikke at blive fyldt med glæde, når trioen opleves på scenen.
Medvirkende: Ernesto Manuitt Hernández (sang, percussion m.m),  Elvio Bravo (guitar) og Yasser Morejón Pino (bas)