Revykoncert med masser af gyldne hits og samfundssatire

Historisk tur med de mest populære sange udødeliggjort af Osvald Helmuth, Dirch Passer m.fl. og fortolket af James Price, Henrik Lykkegaard og Pernille Schrøder

lørdag 7. marts 2020 kl. 20:00 Dronningesalen
Fra Revykoncerten 2019. Foto: Lars Krabbe
Fra Revykoncerten 2019. Foto: Lars Krabbe

KØB BILLET

   
Standard 200 kr.
Diamantklub 150 kr.
Studerende   90 kr.


Få rabat på billetten som medlem af Diamantklubben - Læs mere og meld dig ind med det samme

KONCERTEN GENNEMFØRES SOM PLANLAGT
Da Dronningesalen har en kapacitet på under 1.000 pladser, påvirkes koncerten ikke af de nye corona virus-forholdsregler

I Det Kgl. Biblioteks samlinger ligger der materiale helt tilbagefra de tidligste revyer; noder, lyd, avisudklip, reklamer m.m. Revyerne var Danmarkshistoriens spejl, og de var, indtil radioens indtog, den væsentligste hitfabrik i Danmark.

Kulturarv og folkesjæl
Revyerne er kulturarv og folkesjæl. Store dele af materialet er ikke digitaliseret, hvilket i 2020 nærmest er lig med, at det ikke er offentligt tilgængeligt. Denne koncert hiver det frem fra gemmerne og gør det lyslevende: Der er lagt op til en munter og rørende rejse igennem dansk revyhistorie.

James Price vil som kapelmester og konferencier lede Cirkusrevyens orkester og solisterne Henrik Lykkegaard og Pernille Schrøder igennem denne historiske tur med nogle af de største, mest uforglemmelige revyhits. Få et genhør (og -syn) med klassiske revysange, såvel kendte som mindre kendte.
Oplev bl.a. flere af Poul Henningsens legendariske viser, såsom Ølhunden GlammerJeg ku’ Bli’ No’et Så 1-2-3, og andre sange, som blev gjort udødelige af Liva WeelDirch PasserOsvald Helmuth m.fl.

Medvirkende:
James Price
Pernille Schrøder
Henrik Lykkegaard
Cirkusrevyens orkester

Koncerten varer ca. 2 timer og 10 min. inkl. pause.
I koncertpausen kan du købe drikkevarer og snacks i caféen. Forudbestil før koncertstart og undgå kø.

Koncerten er støttet af Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for musik samt Knud Højgaards Fond og William Demant Fonden.

✉ Skriv dig op til at modtage Diamantens kulturnyhedsbreve her ✉