Højtid og fest for fuld musik med Dreamers’ Circus X-mas

Den hæderkronede dansk-svenske folkemusiktrio stormer gennem både rørende fortolkninger af traditionel nordisk folkemusik og deres egne originale kompositioner

tirsdag 17. december 2019 kl. 20:00 Dronningesalen
Foto: Asbjørn Rosenlund
Foto: Asbjørn Rosenlund

Nikolaj Busk, Rune Tonsgard Sørensen og Ale Carr har gennem de sidste 10 år taget publikum og anmeldere med storm gennem både rørende fortolkninger af traditionel nordisk folkemusik og deres egne originale kompositioner i trioen Dreamers’ Circus.

Deres version af en julekoncert er ikke fyldt med almindelig julemusik, men præsenterer nye sider af deres eget musikalske univers, der rummer masser af fortællinger, eventyr, fest og mystik.

De tre musikere har forskellige musikalske baggrunde. Tonsgaard kommer fra den klassiske musik, Busk fra jazz og Carr fra folkemusikken, men det, der samler dem, er deres kærlighed for folkemusikken. De tre musikere mødte hinanden ved tilfældigheder på en bar i København, hvor de begyndte at jamme sammen, og hurtigt blev det klart, at der var en helt særlig musikalsk kemi mellem dem. Siden da har de turneret i Skandinavien og resten af Europa samt Japan, Australien og Nordamerika. 

Dreamers Circus’ musik trodser traditionelle genre-bestemmelser og favner bredt. Den forsøger at åbne publikums fantasier og skabe små og store historier, der former billeder. Musikken gør det muligt at drømme, og den tager publikum til nye spændende steder. 

Medvirkende:
Rune Tonsgaard Sørensen, violin
Ale Carr, cittern
Nikolaj Busk, klaver og harmonika

Koncerten varer ca. to timer inkl. pause.
I koncertpausen kan du købe drikkevarer og snacks i caféen. Forudbestil før koncertstart og undgå kø.

 Skriv dig op til at modtage Diamantens kulturnyhedsbreve her ✉