Praktisk information

Café
Husk at Den Sorte Diamant har sin egen café. Caféen er åben i dagstimerne mandag til fredag fra kl. 8-19, lørdag fra 9-18. I juli og august er åbningstiderne man-fre 9-17, lørdag 10-17. I forbindelse med arrangementer, har cafeen typisk længere åbent. Læs mere om caféen her.

Garderobe
Der er garderobeskabe, som frit kan benyttes. Disse findes ved herre- og dametoiletterne, og der skal bruges en tikrone, som kommer retur, når du henter dine ting. Har du en kuffert eller større taske med, er der også garderobeskabe til dette. Kontakt Diamantinformationen for yderligere information.

Kørestolsbruger/blind/rollatorbruger
Er du kørestolsbruger, blind eller rollatorbruger kan du altid tage en ledsager med gratis til vores arrangementer. Husk at meddele at du har en ledsager med, når du bestiller dine billetter. Til arrangementer vil der altid være en af vores ansatte til stede, der kan hjælpe dig og din ledsager ned i salen.

Gratis glæder
Når du køber en billet til et arrangement i Den Sorte Diamant får du også gratis adgang til husets udstillinger på arrangementdagen.

Rundvisning i Den Sorte Diamant
Hver mandag kl. 15 er det muligt at få rundvisning i Den Sorte Diamant.

Parkering
Den Sorte Diamant råder desværre ikke over parkeringsfaciliteter til gæster.

Vi henviser til de offentlige p-pladser ved Slotsholmsgade, Frederiksholms kanal og BLOX parkering med 350 p-pladser med nem adgang fra Vester Voldgade

Ved aftenarrangementer kan man med en særlig parkeringsbillet parkere på Diamantens parkeringsplads ved ”trekantsområdet” på Christians Brygge 2-4. Billetten gælder fra kl. 18.00-24.00 og udleveres i Diamantinformationen på selve aftenen.

Taxa
Ønsker du at bestille en taxa, skal du henvende dig i Diamantinformationen. Receptionisten vil bestille en taxa til dig, som almindeligt er fremme i løbet af 5. min. Vent nær Diamantinformationen og taxachaufføren vil hente dig, når han er fremme.

Transportmuligheder
Buslinje 26 har stop ved Søren Kierkegaards Plads.
S-tog til Hovedbanegården, 15 minutter til fods eller buslinje 26.
Metro til Gammel Strand st. eller Christianshavn st., 10-12 minutter til fods.
Havnebussen 901, 902

Udstillinger
Der er åbent i udstillingerne mandag – fredag kl. 10-19 samt lørdage 10-18, og udstillingerne skifter løbende. Følg med i udstillingskalenderen her.

Åbningstider
Den Sorte Diamant har åbent mandag-fredag fra kl. 8.00-21.00 og lørdag fra kl. 9.00-19.00. (I juli og august er der ændrede åbningstider).
Bemærk, at Diamantinformationen lukker 60 minutter inden selve Diamanten, og at andre åbningstider gælder for læsesale, udstillinger, café og biblioteksvejledning.
Se alle åbningstider via dette link.