Efterårsferie: Den Store Diamantjagt og Diamantværksted

Aktiviteter for børn og deres voksne i efterårsferien

mandag 18. oktober 2021 kl. 10:00 til lørdag d. 23 oktober kl. 16


Efterårsferie i Den Sorte Diamant

I efterårsferien inviterer Det kgl. Bibliotek alle nysgerrig børn og deres voksne til at opleve mystikken i Det Kgl. Biblioteks fascinerende bygninger. Prøv den helt nye oplevelsestur Den Store Diamantjagt og find Visdommens Diamant. I kan også deltage i Diamantværkstedet og folde jeres egne glimtende diamanter.

Den Store Diamantjagt

På et hemmeligt sted i Det Kgl. Bibliotek findes Visdommens Diamant - en diamant, som kun de vise kan finde! Visdommens Diamant er kilden til klogskab, og at finde den kræver mod, nysgerrighed og samarbejde.
Alle nysgerrige børn og deres voksne kan gå på jagt efter Visdommens Diamant i Det Kgl. Biblioteks skattejagt, Den Store Diamantjagt.
Med kompas, kort, lommelygte og eventyrtaske går Den Store Diamantjagt rundt i bibliotekets bygninger. På turen vil I opleve bibliotekets eventyrlige arkitektur, mens I sammen laver sjove opgaver og udfordrende aktiviteter. I kan f.eks. tyde dragernes magiske sten, få et sug i maven fra en glasbro i 5. sals højde, hilse på Grundtvig, finde de vise elefanter og opleve magien i de gamle, hvælvede sale.

Diamantværksted

Kig forbi vores pop-up kreative workshop Diamantværkstedet. Her kan I fordybe jer og folde jeres egne smukke diamanter i et særligt glimtende papir. Eller lav jeres egen flotte plakat med en patchwork diamant. Tag jeres diamanter med hjem og lad dem funkle på børneværelset.

Den Store Diamantjagt og Diamantværkstedet er en gratis oplevelse for hele familien, og anbefales til børn i alderen 6-12 og deres voksne.
Efterårsferieaktiviteterne finder sted mandag-lørdag i uge 42 fra kl. 10-16.


Støttet af Augustinus Fonden.


✉ Skriv dig op til at modtage Diamantens kulturnyhedsbreve her ✉