Cirkus! Cirkus! Cirkus!

Er du også ret vild med cirkus? Så kom med, når Den Sorte Diamant i efterårsferien åbner dørene op for alle cirkusglade børn og deres voksne

torsdag 17. oktober 2019 kl. 10:00 - 15:00 Gamle Læsesal i Den Sorte Diamant

Cirkus_Miehe_gri-1868 (004)

Vi er dykket ned i Det Kgl. Biblioteks vældige samlinger og har fundet en række fascinerende og spændende materialer om cirkus. Derfor vil vi gerne invitere dig med indenfor i bibliotekets flotte, gamle og magiske læsesal, hvor netop cirkus er omdrejningspunkt for en masse fede aktiviteter!

Du kan blandt andet deltage i mange forskellige cirkuslege. Du kan f.eks. teste dine evner som slangemenneske i en særlig udgave af Twister, og du kan udfordre din balance og gå på line i en særlig forhindringsbane. Du kan også blive fotograferet som slangetæmmer, stærk mand eller cykelartist.

I det kreative værksted kan du slippe din indre kunstner løs og lave din egen cirkuskæphest med et flot fjerprydet hovedtøj.

Du må heller ikke gå glip af den morsomme klovn Tapé! Han kigger forbi og opfører sit komiske og akrobatiske show, hvor ikke mindst jonglering spiller en rolle. Gennem kropssprog og mimik understreget af musik og lyd hylder Tapé det kropslige udtryk og begejstrer både store og små med sin optræden.

Så tag dine venner, søskende, forældre og bedsteforældre med til en hyggelig og skæg dag på Det Kgl. Bibliotek. Arrangementet finder sted d.17., 18. og 19. oktober i uge 42 fra kl. 10 - 15 i Den Sorte Diamant. Arrangementet er et drop in-arrangement, så kom forbi, når I har tid, og bliv, så længe I har lyst.

Målgruppe: børn i alderen 5-12 år og deres voksne

Gratis entré

Tidsplan

kl. 10.00-13.00: cirkus lege og kreativt værksted

kl. 13.00-13.45: Klovnen Tapé optræder

kl. 13.45-15.00: cirkus lege og kreativt værksted

Når sulten melder sig, kan I købe pølsehorn, sodavand og andet godt i bibliotekets café Madsynergi. Her kan I også købe slik, kage og andet godt.    

 

✉ Skriv dig op til at modtage Diamantens kulturnyhedsbreve her ✉